/   /   / 

Studio pour 4 personnes à Skjolden - Luster

 • Type

  Studio
 • Surface

  100
 • Pièces

  4
 • Chambres

  3
 • Salle de bain

  1
 • Toilettes

  2
 • Capacité

  7 pers.

Référence de la location : NO1488.609.1

Her finner du ro og stillhet i flott natur med et rikt dyreliv i området. Panoramautsikt fra feriehuset utover Lustrafjorden.


Det er åpent mellom stuen og kjøkkenet. På kjøkkenet er det et stort og romslig kjøkkenbord. Oppe i stuen i andre etasje er det bøker, leker og legoklosser med mer, for barn. Under trappen opp til andre etasje finner du en kiste full av brettspill for både små og store. Feriehuset har tre soverom med dobbeltsenger, den ene har en bredde på 120 cm. På soverom med 120 cm bred seng er det også en overkøye. På hemsen er det plass til 2 personer/ barn eller ungdom på madrasser på gulvet. Trappen opp til hemsen er smal. Badet har dusjkabinett, og WC er i et eget rom. Det er DAB-radio og 2 stk TV med RiksTV i feriehuset. Internett kun til surfing, ikke streaming.


Utenfor stuen er det en 20 kvm stor overdekt terrasse, som går over i en like stor åpen terrasse. På den åpne terrassen er det en vedfyrt badestamp hvor man kan nyte varmen fra vannet samtidig som man nyter den vakre utsikten over Lusterfjorden. Badestampen er sikret med lokk når den ikke er i bruk. Et lite ”basseng” kan settes ut på terrassen, for de minste barna. På enden av terrassen er et lite, koselig rom med en sittegruppe. Litt lenger opp i bakken er det to små terrasser, her kan man trekke seg tilbake ute i naturen og nyte stillheten enda bedre. Dette er stedet for å slappe av og fylle opp ”batteriene”. Er det ønskelig kan huseier også lage og servere middag av lokale råvarer. Middags alternativ 1: Skogssopp suppe, Hjortesteik med saus, poteter og grønnsaker. Frukt / bær til dessert. 500 NOK pr person. Middags alternativ 2: Hjortegryte og potetstappe. Frukt / bær til dessert. 300 NOK pr person. Middag avtales, bestilles og betales etter ankomst til feriehuset.


Urnes stavkirke (20 km fra feriehuset) er datert til rundt år 1140, og er den en av de eldste stavkirkene i Norge. Den er unik blant de gjenværende stavkirkene på grunn av treskjæringsarbeidene og den omfattende innvendige dekoren. Fra 1979 har Urnes stavkirke vært på UNESCOs verdensarvsliste. Fra midt av april til midt i september har Skjolden anløp av cruiseskip, fra feriehuset har man panorama utsikt mot fjorden og innseilingen til Skjolden. I Jostedalen, 73 km fra feriehuset, ligger Nigardsbreen og Breheimsenteret.


NB! Om man leier dette feriehuset i tidsrommet 10.oktober – 15. april, må man ha gode vinterdekk på bilen, da det kan være snø eller is på de smale vinterveiene.
På denne tiden er dette feriehuset ypperlig for dem som ønsker toppturer i Jotunheimen, da det kun ligger 20km unna Turtagrø hvor toppturene starter.2 living room: 62 m2, wood-burning stove, radio, DVD player, free wireless internet, TV, satellite dish

3 bedroom: (1DB)+(1DB)+(1DB+1B), cot

1 mezzanine: (2E)

kitchen: High chair, electric cooker, fridge, freezer 100 - 139 l., microwave oven, cooker hood, dish washer, washing machine, dryer, coffee funnel

Bath/WC: WC, wash basin

Bath/WC: Wash basin, shower cubicle

and: Terrace, covered terrace, bath barrel, electric heating, air-to-air heat pump, garden grill, outdoor fireplace, hilly plot 600 m2, mixed furnishings, panoramic view over water, non-smoking house

Deposit: NOK 2000

Réserver
- Indiquez vos dates

Photo de profil

Interhome

Loueur Professionnel

Chez Interhome, chaque logement Interhome est systématiquement nettoyé et inspecté.

Confort et équipements

Internet

Wifi

Atouts de la location

Animaux : demander l'accord du propriétaire

Equipement pour bébé

Visites à proximité de l'hébergement

 • Plage la + proche :

  sea, - de 5 km

Localiser Luster

Plage la + proche : sea, - de 5 km

Disponibilités & tarifs - Studio

Disponible

Tarifs et modalités

Par nuit : de 120 € à 130 €

Par semaine : de 870 € à 926 €

Guide sérénité

Découvrez le Guide Sérénité de la location de vacances pour des vacances réussies.

À partir de 120 € Par nuit

Indiquez vos dates de séjour

Photo de profil

Interhome

Loueur Professionnel

Chez Interhome, chaque logement Interhome est systématiquement nettoyé et inspecté.

Partager l'annonce

Vos coordonnées

Destinataires

+ Ajouter

Votre message


Vue du logement

Studio pour 4 personnes à Skjolden

Luster - 7 pers.

 /   /   / 
signaler
OUPS !
Désolé mais vous ne pouvez pas ajouter d'annonces en favori avec votre compte professionnel.
Nous vous invitons à vous déconnecter et à créer un compte vacancier.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de Cookies qui nous permettent notamment de mesurer l’audience de notre site et de vous proposer des contenus, services, et publicités adaptés à vos centres d’intérêt. En savoir plus et paramétrer les cookies.